Ngamen 5 - Eny Sagita

Lirik Lagu: Ngamen 5 - Eny Sagita
Versi: OM Sagita












Lyric To: Ngamen 5- Eny Sagita

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan neng lesehan wonge ganteng
Nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tahu ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo guya guyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngrasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok arjuno
Esemane koyo raden gatutkoco

Senadyan awaku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ngganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen neng prapatan
Njaluk hp mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan


3 Responses to "Ngamen 5 - Eny Sagita"